Duoplank Europees eiken

Kwaliteits duoplank Europees eiken

Ons Europees eiken behoort tot de serie ‘value-for-money’ vrij vertaald: ‘waar voor je geld’ oftewel de beste prijs/kwaliteits verhouding. Come and see for yourself, oftewel: kom zelf maar kijken!!

Visgraat eiken rustiek

Visgraat eiken rustiek

7,1 x 35,5 cm. met band (en bies indien gewenst)

Ons Rustiek Eiken Visgraat heeft een veel rijkere uitstraling dan dat het werkelijk kost. Met andere woorden: u koopt topkwaliteit voor een bescheiden prijs.

Visgraat eiken rustiek

Schuren van uw oude vloer

Maak voordelig kennis met onze specialiteit.

Enorme vraag naar ons eigen productieparket uit Woudkarpaten in Oekraïne

Goede wijn behoeft geen krans is een gezegde dat ook sterk geldt voor onze eigen productie visgraat parket. Verschillende klanten hebben het bij ons gekocht en laten leggen. Het resultaat is altijd boven verwachting en, al zeggen we het zelf, prachtig.

Met name de grote plankmaat van 120 x 600 mm doet wonderen met de ruimte waarin het ligt. Alles wordt op slag mooier, ruimtelijker en rijker. En over de kwaliteit kunnen we heel lang praten (doen we niet hoor). Het hout is afkomstig van bomen van de Woudkarpaten, een gedeelde van het Karpatengebergte dat door Oekraïne loopt. Kenmerkend is de mooie structuur en de hardheid.

’t Parket Huys heeft een productiebedrijf ter plekke dat het hout “oogst” en  in grote productiehallen verwerkt tot visgraatplanken zoals u ze bij ons in de winkel aantreft.

Bent u toe aan een nieuwe vloer, dan adviseren wij u om in elk geval bij ons langs te komen, zodat u met eigen ogen ziet dat dit keihard eerlijk hout is dat zomaar een leven lang mooi kan liggen zijn in uw huis.

Dat dit schitterende product van bos tot vloer in eigen productie geproduceerd wordt maakt flink verschil in de prijs. Kom kijken, kom informeren, kom zelf zien dat uw keus voor Karpatenparket de beste keus is!!

7,1 x 35,5 cm. Dat is inclusief band en bies.