TRADITIONELE VLOEREN

klik voor meer informatie

Naast ons brede assortiment in o.a. modern laminaat, duurzaam pvc etc is ’t Parkethuys ook gespecialiseerd in de ambachtelijke, traditioneel houten vloeren, TAPIS genaamd.

Planken, visgraat-, blok- of vlechtpatroon.
Juist bij het aanbrengen van een traditionele houten vloer is de expertise van onze parketteurs van groot belang. Zij weten exact hoe dit soort vloeren gelegd moet worden.
Normaliter gaat een houten vloer werken omdat hout nu eenmaal een natuurproduct is. Onze medewerkers verlijmen uw nieuwe vloer vol op een spaanplaat of mozaïek ondervloer. Deze ondervloer ligt onwrikbaar verlijmd of gespijkerd op uw huidige vloer.
Door deze werkwijze komt uw nieuwe vloer nooit bol te staan en kan de vloer strak tegen de plint of muur aan gelegd worden.

U hoeft eigelijk alleen maar uw wensen op tafel te leggen; visgraat, blokken, vlechtpatroon of planken, strak gladgeschuurd of juist een oud-hout-look, ’t Parkethuys zorgt voor de rest.

Kom maar langs, wij tonen u graag en vrijblijvend de mogelijkheden.

LAMELPARKET (duoplank)

klik voor meer informatie

U wilt een parketvloer die oogt als een natuurlijke houten vloer en die u eenvoudig mee kunt nemen als u gaat verhuizen. Kies dan in onze showroom uit de collectie lamelparket (ook wel duoplank genoemd). Lamelparket is opgebouwd uit (vanaf) 3 lagen hardhout en vurenhout. De bovenste laag is de hardhouten toplaag die naar wens is afgewerkt met een slijtvaste olie- of laklaag. Omdat de verschillende ogen onder zeer hoge druk zijn verlijmd, zijn de delen maatvast en ontstaat er een uiterst stabiele vloer.

Lamelparket is prima te combineren met vloerverwarming. Bij ’t Parkethuys werken we met 15/16 mm dik lamelparket om het maximale rendement uit uw vloerverwarming te halen.

Lamelparket kan zwevend worden gelegd. De enige voorwaarde is dat er een vochtwerende, geluiddempende onderlaag gebruikt wordt. Ook daar kan ’t Parkethuys u uitstekend bij van dienst zijn.

LAMINAAT

klik voor meer informatie

De huidige laminaatkwaliteiten zijn nagenoeg niet meer te onderscheiden van parket. Echter laminaat is in zéér veel varianten, kleuren en tinten verkrijgbaar. Volledig afstelbaar op uw voorkeuren, uw inrichting. Desgewenst mét decoratie, mét verlichting en zelfs met elektrische of warmwater vloerverwarming. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Een aantal voordelen op een rijtje:
• Laminaat is voordeliger in aanschaf
• Laminaat is eenvoudiger te (laten) leggen
• Laminaat vraagt minder onderhoud

Wilt u kunnen rekenen op een prima kwaliteit laminaat vloer tegen een vriendelijke prijs, kom dan langs in onze showroom aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 198 in Hilversum. Aan u de keus: levering door ‘t Parkethuys en zelf leggen, of laten leggen door de parketteurs van ‘t Parkethuys. Wij doen u graag een voordelig aanbod.

Wij leveren diverse kwaliteitsmerken waaronder:
• ‘t Parkethuys e.m.
• Quick Step
• Pergo
• Meister

Volop topmerken in laminaat:

PVC VLOEREN

klik voor meer informatie

Onze veelzijdige PVC vloeren zijn toepasbaar in legio omstandigheden, ongeëvenaard duurzaam en slijtvast.

Wenst u een comfortabele vloer die nagenoeg niet slijt en makkelijk te onderhouden valt, kies dan voor één van onze PVC vloeren. Ideaal in tal van omstandigheden, voor thuis, maar ook in kantoor en winkelruimtes. Vast of zwevend legbaar in zowel droge als natte ruimtes. Zeer goed te combineren met verschillende soorten vloerverwarming.
Een betonnen ondergrond is nodig om PVC goed en verantwoord te kunnen leggen.

Dat wij volledig achter dit product staan blijkt wel uit het feit dat u bij particulier gebruik maar liefst 12 jaar garantie krijgt en bij projectmatig gebruik 5 jaar.

De voordelen op een rijtje:
• eenvoudig te onderhouden
• duurzaam
• slijtagebestendig
• geschikt voor droge ruimtes (kamers, kantoren, winkels enz.)
• geschikt voor vochtige ruimtes (badkamers, sanitaire ruimtes)
• prima te combineren met vloerverwarming

Voor velen is PVC vloer een openbaring, omdat de verschillende soorten, kleuren en vormen werkelijk soms verbluffend mooi zijn. Kom maar kijken in onze winkel aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 198 in Hilversum.

BUITENPARKET

klik voor meer informatie

Buitenparket, een fantastisch product dat uw woning of kantoor een weldadige en rijke uitstraling geeft. Het klinkt sommige wat onwennig in de oren, maar er zijn momenteel nieuwe parketsoorten die er geen enkele moeite mee hebben om in de buitenlucht te liggen. Keiharde, weerbestendige en slijtvaste vloeren in de meest prachtige en exotische kleuren en soorten.

De vraag naar buitenparket is snel stijgende. Vaak leggen wij zo’n vloer als verlenging van de binnenvloer op het terras, maar ook balkons en de borders rondom zwembaden worden voorzien van zo’n luxe vloer.

Buitenparket, vlonders en terrasplanken van ’t Parkethuys zijn eenvoudig schoon te houden. Ze zijn niet alleen mooi, maar bieden daarnaast ook een hoge mate van comfort. Heerlijk om op blote voeten op te lopen, antislip bij nat weer, een fijne plek voor uw kinderen om buiten te spelen.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 198 in Hilversum.

Floorify, groot in PVC vloeren

Binnen onze collectie PVC vloeren is het klassemerk Floorify sterk vertegenwoordigd. Het aanbod is zo gevarieerd en groot dat wij dat onmogelijk in deze ruimte kunnen publiceren. Als u op de afbeelding van Floorify hiernaast klikt dan opent er een tweede website waar u kunt surfen. U kunt hem na gebruik gewoon wegklikken want de Parkerhuys site blijft gewoon voor u openstaan.

Naast Floorify vindt u bij ons ook de merken: Belakos, Gelasta en Bodiax