Vloerverwarming

Over vloerverwarming kunnen we een woordje meespreken. Het komt namelijk best vaak voor dat men bij een nieuwe vloer ook aan vloerverwarming denkt. Niet verwonderlijk, want zo’n ingreep maakt van de betreffende kamer een zéér comfortabel aanvoelende ruimte, waar het fijn vertoeven is.

2 soorten vloerverwarming
Vloerverwarming is op te splitsen in 2 soorten. Warmwater vloerverwarming en elektrische vloerverwarming. Het is van groot belang om bij de keuze van een vloer óók na te denken over het soort vloerverwarming, want niet elke ondervloer is geschikt voor warmwaterverwarming.

Elektrische vloerverwarming is een bijverwarming die onder nagenoeg elke vloer te leggen is. De vloer wordt aangenaam warm, maar nooit heet. Warmwaterverwarming geeft aanzienlijk meer warmte af en kan dienen als hoofdverwarming. In elke ruimte waarin zich warmwater vloerverwarming bevindt zijn dan ook andere warmtebronnen zoals radiatoren niet nodig. Het aanleggen en installeren van warmwater vloerverwarming is alleen mogelijk bij een zéér rigoureuze verbouwing/renovatie of bij nieuwbouw.

’t ParketHuys heeft al zeer veel projecten voorzien van een parketvloer op vloerverwarming en beschikt over veel ervaring. Wilt u ook zo’n comfortabele warmtebron onder uw vloer, bel dan voor een afspraak:

035 – 624 59 38