Onderhoud & reparaties

Parketvloeren zijn duurzaam en gaan héél lang mee. Makkelijk door uzelf bij te houden met een stofzuiger en een vochtige doek. Heel soms vraagt uw vloer om wat intensiever onderhoud, of zijn er zelfs wat slijtplekken en/of beschadigingen. Fijn om te weten dat u bij ’t Parkethuys terecht kunt voor zowel intensief onderhoud, als reparaties van uw vloer. Het zal u verbazen hoe mooi uw vloer er na een behandeling van onze medewerkers uit ziet.

Wij maken graag een afspraak met u om te kijken wat er bij u nodig is. Tegelijkertijd kunnen we bepalen wat de kosten zijn. Onze ervaring is, dat de meeste mensen dat erg mee vinden vallen. Helemaal als je ziet wat het resultaat is. Vergelijkbaar met een fonkelnieuwe vloer, alleen dan voor een fractie van de prijs.

Groot onderhoud

Soms zijn vloeren dof of ernstig versleten. Door achterstallig onderhoud of beschadigingen van de toplaag is het niet meer mogelijk om de vloer te “hernieuwen” met een olie- of laklaag. Dan nóg is er een manier om uw vloer weer in nieuwstaat te brengen. Onze medewerkers schuren een dun laagje van de toplaag en zetten daarna uw vloer weer opnieuw in de olie of lak. Het is op dat moment zelfs mogelijk om de kleur van de vloer aan te passen aan de heersende trend.

Toe aan klein of groot onderhoud van uw vloer

Maak een afspraak op 035 – 624 59 38

Na de behandeling kan uw vloer er weer VOOR LANGE TIJD tegen.