Natuurlijk bent u zuinig op uw nieuwe vloer en doet u er alles aan om hem zo lang mogelijk mooi te houden. Wij helpen u met een groot assortiment artikelen. Kijk hieronder maar eens op de lijst. Nog handiger is het om in onze winkel langs te komen, dan kunnen we u direct verder helpen.

Tip: neem vast de maten van stoel en tafelpoten (ook de binnenmaten van holle poten) en breng ze mee.

parket beschermcup voor wieltjes

Beschermcup voor wieltjes (vierkant)

De transparante, vierkante kunststof houder is bedoeld om de druk van bijvoorbeeld pianowieltjes op te vangen en zo te verdelen dat er geen putten en deuken in de houten vloer ontstaan.

verstelbare-viltglijder voor parket

Verstelbare viltglijder rond/hol (vervangbaar)

Deze viltglijder is geschikt voor gebruik bij ronde, holle poten die onder een (kleine) hoek met de vloer staan. De glijder wordt in de holle poot gedrukt. Geschikt voor op vlakke vloeren. Hoogwaardige kwaliteit vilt. Het viltschijfje is heel eenvoudig te vervangen.

bureaustoelmat voor houten vloer

Bureaustoelmat

De speciale kunststof mat beschemt uw laminaat of parketvloer tegen beschadigingen door uw bureaustoel. De mat is aan de onderzijde voorzien van een antisliplaagje, waardoor hij goed op zijn plek blijft liggen. Tip: Zorgt u ervoor dat de vloer goed schoon en droog is voordat u de mat plaatst. Maak de mat en de vloer eronder regelmatig schoon. Hiermee voorkomt u dat er in de loop van de tijd zand of ander vuil onder de mat kruipt waardoor de vloer kan beschadigen.

buisframe viltglijder bescherming parketvloer

Buisframe viltglijder opstaand (vervangbaar)

Deze glijder is geschikt voor stoelen met een buisframe. De kunstofglijder wordt op het buisframe geschroefd. De (tapijt)glijder is eenvoudig te vervangen.

verstelbare viltglijder bescherming parketvloer

Beschermcup voor wieltjes (rond)

De transparante, ronde kunststof houder is bedoeld om de druk van bijvoorbeeld pianowieltjes op te vangen en zo te verdelen dat er geen putten en deuken in de houten vloer ontstaan.

buisframe viltglijder voor parketvloer

Buisframe viltglijder opstaand

 

viltglijder bescherming parket

Viltglijder (vervangbaar) voor vierkante holle poten

Deze viltglijder is geschikt voor stoelen of tafels met vierkante, holle poten. Het vilt is vervangbaar. Geschikt voor gebruik op een vlakke vloer.

geluiddempende viltglijder parketvloer

Geluiddempende verstelbare viltglijder rond (vervangbaar)

Deze viltglijder is geschikt voor gebruik bij ronde, holle poten die onder een (kleine) hoek met de vloer staan. De glijder wordt samen met de geluiddemper in de holle poot gedrukt. Geschikt voor op vlakke vloeren. Hoogwaardige kwaliteit vilt. Het viltschijfje is heel eenvoudig te vervangen.

gluefelt plakvilt parketvloer

Gluefelt plakvilt

Zelfklevende viltglijder. Superieure kwaliteit vilt. Voor gebruik onder diverse stoel- en meubelpoten. Op het viltje is hoogwaardige kwaliteit lijmlaag aanwezig (roodoranje). Deze maakt u nat met een paar druppels water. Na een minuut inwerken kleeft u het schijfje op het bedoelde oppervlak en laat het een paar uur uitharden. Het oppervlak waarop de viltglijder bevestigd wordt moet vlak en schoon zijn.

verstelbare viltglijder schroefdraad voor parketvloer

Verstelbare viltglijder

(vervangbaar) met schroefdraad

Deze viltglijder is bedoeld voor stoelpoten met schroefdraad onderin die in een (kleine) hoek op de vloer staan (schuin). Hoogwaardig kwaliteit vilt. Het viltschijfje is heel eenvoudig te vervangen. Geschikt voor gebruik op vlakke vloeren. Een los vervangend viltschijfje voor deze viltglijder heeft een diameter van 30 mm.

viltstrip bescherming parket

Viltstrip zelfklevend 100 x 5 cm

Met de zelfklevende viltstrip kunt u zelf de gewenste grootte en vorm viltbescherming maken die u nodig heeft. Wordt veel gebruikt onder banken en kasten die vaak poten hebben met een groter vloeroppervlak.

viltglijder met vast vilt voor parket

Viltglijder met vast vilt voor ronde holle poten (verzonken)

Deze viltglijder is geschikt voor gebruik bij ronde, holle poten die haaks op de vloer staan (recht). De glijder wordt in de holle poot gedrukt. Geschikt voor op vlakke vloeren.
Deze viltglijder valt bijna volledig in de stoelpoot; er is alleen een klein randje zichtbaar.

viltglijder voor buisframe parketvloer

Viltglijder (vervangbaar) voor buisframe

Deze viltglijder is geschikt voor stoelen met een buisframe en wordt geschroefd in het bestaande gaatje in het buisframe. Hoogwaardige kwaliteit vilt. Het viltschijfje is heel eenvoudig te vervangen. Geschikt voor gebruik op vlakke vloeren.

viltglijder met schroefdraad voor parket

Viltglijder met schroefdraad (vervangbaar)

Deze viltglijder is bedoeld voor stoelpoten met schroefdraad onderin die haaks op de vloer staan (recht). Hoogwaardig kwaliteit vilt. Het viltschijfje is heel eenvoudig te vervangen. Geschikt voor gebruik op vlakke vloeren. De maat van de schroefdraad is bepalend voor het type. Het het is het makkelijkst om de schroefdraad van een oude viltglijder op te meten.

verstelbare viltglijder met schroefdraad voor parketvloeren

Verstelbare viltglijder (vervangbaar) met schroefdraad

Deze viltglijder is bedoeld voor stoelpoten met schroefdraad onderin. Hoogwaardige kwaliteit vilt. Het viltschijfje is heel eenvoudig te vervangen. Geschikt voor gebruik op vlakke vloeren. De maat van de schroefdraad is bepalend voor het type. Het het is het makkelijkst om de schroefdraad van een oude viltglijder op te meten.
Een los vervangend viltschijfje voor deze viltglijder heeft een diameter van 20, 25 of 30 mm

viltglijder voor ronde holle poten bescherming parketvloeren

Viltglijder voor ronde holle poten

Deze viltglijder is geschikt voor gebruik bij ronde, holle poten die haaks op de vloer staan (recht). De glijder wordt in de holle poot gedrukt. Geschikt voor op vlakke vloeren.

overschuif viltglijder voor parketvloer

Overschuifviltglijder

Deze viltglijder is geschikt om over een ronde poot heen te schuiven. Het viltschijfje is eenvoudig vervangbaar. Hoogwaardige kwaliteit vilt.

viltglijder vast vilt vierkante holle poten parketbescherming

Viltglijder met vast vilt voor vierkante holle poten

Deze viltglijder is geschikt voor stoelen of tafels met vierkante, holle poten. Het vilt is vast. Geschikt voor gebruik op een vlakke vloer.

viltstrip bescherming parket

Viltglijder met schroef

Deze duurzame viltglijder met vernikkelde kap is door de schroefverbinding te gebruiken onder massieve houten poten en andere materialen waarin geschroefd kan worden. Slijtvaste kwaliteit en eenvoudig te vervangen met een kruiskopschroevendraaier.

buisframe klemviltglijder parket

Buisframe (klem)viltglijder

Deze klemviltglijder is bedoeld voor eenvoudige montage rond ronde metalen buizen. De glijder is zelfklemmend en voorzien van een 6 mm pin die in de buis valt.

viltglijder zelfklevend bescherming parket

Viltglijder zelfklevend (vervangbaar)

Zelfklevende glijder met vervangbaar viltschijfje. Hoogwaardige kwaliteit vilt. Voor gebruik onder diverse meubelen. Belangrijk is dat het oppervlak waarop gekleefd wordt vlak en schoon is. Het viltschijfje is heel eenvoudig te vervangen.

pootje met stift

Pootje tbv stoel met stift 11 mm en vervangbaar vilt

De pootjes zijn er in een hoogte van 39 en 55 mm. Bij het pootje van 39 mm wordt een viltschijfje met een diameter van 50 mm geleverd. Bij het pootje van 55 mm een viltschijfje van 30 mm.

viltglijder met schroef voor parket

Viltglijder met schroef (vervangbaar)

Deze viltglijder is door de schroefverbinding te gebruiken onder massieve houten poten en andere stevige materialen waarin geschroefd kan worden. Hoogwaardige kwaliteit vilt. Het viltschijfje is heel eenvoudig te vervangen. Er worden geen schroeven meegeleverd. Houd hier rekening mee.

buisframe viltglijder parketvloeren

Buisframe viltglijder

Deze viltglijder is geschikt voor gebruik bij ronde, holle poten die haaks op de vloer staan (recht). De glijder wordt in de holle poot gedrukt. Geschikt voor op vlakke vloeren.

viltglijder voor ronde holle poten parketvloeren

Viltglijder voor ronde holle poten (vervangbaar)

Deze viltglijder is geschikt voor gebruik bij ronde, holle poten die haaks op de vloer staan (recht). De glijder wordt in de holle poot gedrukt. Geschikt voor op vlakke vloeren. Hoogwaardige kwaliteit vilt. Het viltschijfje is heel eenvoudig te vervangen.

los vervangbaar viltschijfje parketvloeren

Los vervangbaar viltschijfje

Losse viltschijfjes voor alle glijders en doppen met vervangbaar vilt. Hoogwaardige kwaliteit vilt. De viltschijfjes zijn uiterst eenvoudig te vervangen.

viltglijder met schroef

Viltglijder met schroef

Deze duurzame viltglijder met vernikkelde kap is door de schroefverbinding te gebruiken onder massieve houten poten en andere materialen waarin geschroefd kan worden. Slijtvaste kwaliteit en eenvoudig te vervangen met een kruiskopschroevendraaier.

Oplossingen voor tapijtvloeren

tapijtglijder zelfklevend

Tapijtglijder zelfklevend (vervangbaar)

Zelfklevende glijder met vervangbare (tapijt)glijder. Voor gebruik onder diverse meubelen. Belangrijk is dat het oppervlak waarop gekleefd wordt vlak en schoon is. Het glijderschijfje is heel eenvoudig te vervangen.

buisframe tapijtglijder

Buisframe tapijtglijder opstaand (vervangbaar)

Deze glijder is geschikt voor stoelen met een buisframe. De kunstofglijder wordt op het buisframe geschroefd.De (tapijt)glijder is eenvoudig te vervangen.

buisframe kunststof glijder

Buisframe kunststofglijder

Deze glijder is geschikt voor stoelen met een buisframe. De kunstofglijder wordt op het buisframe geschroefd.

los vervangbare glijder

Los vervangbare glijder (o.a. voor tapijt)

Losse (tapijt)glijders voor alle glijders en doppen met vervangbare (tapijt) glijders. De (tapijt)glijders zijn uiterst eenvoudig te vervangen.

tapijtglijder voor ronde holle poten

Tapijtglijder verstelbaar (vervangbaar) voor ronde holle poten

Deze (tapijt)glijder is geschikt voor gebruik bij ronde, holle poten die onder een (kleine) hoek met de vloer staan. De glijder wordt in de holle poot gedrukt. Geschikt voor op vlakke vloeren. Het glijderschijfje is heel eenvoudig te vervangen.

tapijtglijder voor ronde holle poten

Pootje tbv stoel met stift 11 mm voor tapijt (vervangbaar)

De pootjes zijn er in een hoogte van 39 en 55 mm. Bij het pootje van 39 mm wordt een (tapijt)glijder met een diameter van 50 mm geleverd. Bij het pootje van 55 mm een (tapijt)glijder van 30 mm.

pootje met stift

Los vervangbaar viltschijfje

Losse viltschijfjes voor alle glijders en doppen met vervangbaar vilt. Hoogwaardige kwaliteit vilt. De viltschijfjes zijn uiterst eenvoudig te vervangen.

teflonglijder

Teflonglijder

De teflon/PTFE glijder is door het toegepaste materiaal bijzonder geschikt voor tapijt en andere stroeve typen vloerbedekking. Zware kasten, tafels en andere meubels verplaatst u zonder veel moeite. Tip: In combinatie met een extreem mat afgewerkte parketvloer kunt u ook deze glijders gebruiken. Viltglijders zijn weliswaar vriendelijker op het gebied van slijtage van uw vloer door bijvoorbeeld zandkorrels, maar kunnen de lak of olie polijsten. Dit gebeurt niet bij glijders die van teflon gemaakt zijn.

tapijtglijder

Tapijtglijder (vervangbaar) voor ronde holle poten

Deze (tapijt)glijder is geschikt voor gebruik bij ronde, holle poten die haaks op de vloer staan (recht). De glijder wordt in de holle poot gedrukt. Geschikt voor op vlakke vloeren. Het glijderschijfje is heel eenvoudig te vervangen.

tapijtglijder voor vierkante holle poten

Tapijtglijder (vervangbaar) voor vierkante holle poten

Deze (tapijt)glijder is geschikt voor stoelen of tafels met vierkante, holle poten. De glijder wordt in de holle poot gedrukt. Het glijderschijfje is heel eenvoudig te vervangen.

tapijtglijder met schroefdraad

Tapijtglijder met schroefdraad (vervangbaar)

Deze (tapijt)glijder is bedoeld voor stoelpoten met schroefdraad onderin die haaks op de vloer staan (recht). De glijder is heel eenvoudig te vervangen.

tapijtglijder met schroef

Tapijtglijder met schroef (vervangbaar)

Deze (tapijt)glijder is door de schroefverbinding te gebruiken onder massieve houten poten en andere stevige materialen waarin geschroefd kan worden. Het glijderschijfje is heel eenvoudig te vervangen.

Antislip artikelen en diversen

antislip pad

Antislip pad

De zelfklevende pad voorkomt schuiven van meubels. De pads zijn transparant van kleur. Geschikt voor gebruik op harde, vlakke vloeren.

antislipdop met schroef

Antislipdop met schroef

Deze duurzame dop met schroef is voorzien van antislipmateriaal om schuiven te voorkomen. Door de schroefverbinding te gebruiken onder massieve houten poten en andere materialen waarin geschroefd kan worden. Slijtvaste kwaliteit en eenvoudig te vervangen met een kruiskopschroevendraaier.

antislipstrip

Antislip strip zelfklevend (voor trappen)

Antislip strip voorzien zelfklevende laag. Wordt veel toegepast op bijvoorbeeld traptreden om uitglijden te voorkomen. Hoogwaardige kwaliteit anti-slip.

antislip profiel

Trap antislipprofiel

Om uitglijden op trappen te voorkomen. Let op! Dit antislipprofiel dient in een ingefreesde rand geplaatst te worden (minimaal 5 mm breed en 9 mm diep). Dit profiel bestelt u per meter.

buisframe klemdop met antislip

Buisframe klemdop met antislip

Deze klemdop is geschikt voor stoelen met een buisframe. De klemdop wordt op het buisframe geplaatst.

stoelwielen chroom

Stoelwielen chroom

De stoelwielen zijn voorzien van een zacht kunststof loopvlak waardoor ze ook geschikt zijn voor parket en laminaat.

stoelwielen zwart

Stoelwielen zwart

De stoelwielen zijn voorzien van een zacht kunststof loopvlak waardoor ze ook geschikt zijn voor parket en laminaat.